trompet

Du kan spille Trompet fra 3. klasse. (International School of Billund: P4)

Undervisningen tilbydes både som solo eller gruppe m. 2-3 elever.

om instrumentet

Trompeten er det højest klingende messingblæseinstrument, over fx trombonen, baritonhornet, euphoniet og tubaen. Trompeten er et smukt klingende instrument, som kan bruges i mange stilarter og genrer. Hvad enten du er til klassisk melodispil, popmusik eller lækker jazz.

Om undervisningen

Trompeten bruges i mange sammenhænge, og derfor lærer vi også at spille mange forskellige melodier. Det kan både være kendte popmelodier, klassiske melodier eller melodier fra fx film og serier. Vi spiller også dine yndlingssange og andre sange, der måske også vil komme til at blive det.

Du lærer alt fra at holde takten til musikken, bruge instrumentet rigtigt og få trompeten til at lyde godt. Du får et bredt kendskab til instrumentets opbygning, tonernes rækkefølge og alle de forskellige musikudtryk, der findes.

Vi bruger mange metoder, når vi underviser i trombone – her er et udpluk.

- Gehør – at opfange, gengive og huske et stykke musik

- Noder – rigtig god metode til at huske med, da det man skal spille står skrevet ned.

- Elevens mobil kan bruges til at optage en lille ”huske” video.

Ingen af disse metoder er ”den bedste”. Hvis du ender med at kunne bruge dem alle, vil de supplere hinanden og gøre dig endnu bedre.

 

 

Sammenspil og fællesskab

Undervisningen tilpasses selvfølgelig dit niveau og dine ønsker, og du vil også blive tilbudt at deltage helt frivilligt og gratis til forskellige sociale arrangementer, så du kan både gå til soloundervisning og alligevel spille sammen med nogen en gang imellem. Skal sammenspillet fylde mere, så kan man gå til sammenspilsundervisning, være med i vores Underholdningsorkester eller gå i LEGOLAND Billund Garden. Sammenspil og orkester i Kulturskolen er gratis, når man går til solo- eller gruppeundervisning. Der er særlige priser for at være med i LEGOLAND Billund Garden.

Husk, at øvelse gør mester, og selv den største stjerne også engang startede uden at kunne noget!

Men frem for alt, så husk, at det er sjovt at lære at spille, og du vil blive udfordret på en sjov og god måde.

Tid og sted

Undervisning i Billund Centret: Onsdage og Torsdage/Fredage

Der tages forbehold for ændring i undervisningsdagen.

 

Lærer: Kurt Holm

 

Parløb reklamebureau a/s