Billunds første tegnefilmfestival

Den 11. til 14. juni var der fokus på tegnefilm i Billund.

Det var Billund Kulturskole, der i samarbejde med LEGO Fonden og Capital of Children Company arrangerede festivalen, der var den første af sin slags.

Download plakaten her

Se billeder fra workshoppen her

Se filmene her. God fornøjelse!

   

 

 

 

 

Læs om aktiviteterne :

Lav din egen tegnefilm og vind måske en præmie

11. - 13. juni
Hver dag kl. 14-18

i billedkunstlokalet på Søndermarkskolen i Billund.

Elever fra 3. klasse og opefter kan i løbet af de tre eftermiddage den 11. til 13. juni skabe deres egne tegnefilm. Det er under kyndig vejledning af animator Kasper Bæk Jørgensen, der til daglig skaber tegnefilm i sit firma Figuramus. Han har desuden erfaring fra undervisning på Århus Billed- og Medieskole.

Det er rigtig sjovt at se sine egne tegninger blive levende. Børn og unge tegner og klipper deres egne figurer og baggrunde. Så går det løs med at optage film i samarbejde med hinanden.  Man arbejder sammen i små grupper, så man kan hjælpes ad med at finde en god idé til handlingen - og også med det rent praktiske.

Hver dag får de tilmeldte elever mad og drikke, før undervisningen går i gang. Maden vil være klar fra kl. 13.30, så vi er klar til workshoppen kl. 14.

 

Filmaften onsdag d. 13. juni kl. 18 - ca. 20 i billedkunstlokalet Søndermarkskolen, Billund

De tre dages workshop sluttes af med en filmaften den 13. juni, hvor der uddeles priser til flere kategorier inden for processen med at skabe filmene. Efterfølgende viser Kulturskolen film, som er udlånt fra Animationsskolen i Viborg. Det er tegnefilm, du aldrig har set før.

Deltagernes familie inviteres med, og der serveres en let anretning til alle før filmvisningen.

Find tegneseriehelte i Skulpturpark Billund


Den 14. juni om eftermiddagen kan børn og voksne i alle aldre gå på jagt for at finde flest tegneseriehelte i Skulpturpark Billund. Hent en opgave på Billund Bibliotek, og udfyld den på turen i parken. Opgaven afleveres efterfølgende på biblioteket.

Kl. 17 henter Kulturskolen besvarelserne og finder en vinder, som får direkte besked.

Download projektbeskrivelsen her

Capital of Childrens hjemmeside

Parløb reklamebureau a/s