Om teaterskolen

Teaterskolen henvender sig til børn og unge fra 2. klasse til 25 år med interesse for at lave teater og stå på en scene.

På dramaholdene træner vi grundlæggende skuespilteknik. Kroppen, stemmen og indlevelsesevnen afsøges og udvikles, så du lærer at skabe en figur med kropsudtryk og stemme, der når ud over scenekanten.

Vi skaber figurer, stemninger, situationer og måske små dialoger eller et lille teaterstykke. Vi skaber os – på den sjove måde – for at skabe noget nyt.

Teaterskolen er for alle, der har lyst og mod på at prøve sig selv af som skuespiller. Alle har noget at byde på, og alle kan udvikle deres udtryksevne og blive klogere på sig selv og andre ved at arbejde med teaterets udtryksformer.

Vi griner meget sammen og skaber et trygt miljø, hvor der er plads til at lege, samarbejde, se skør ud, fordybe sig, udforske forskellige roller og improvisere.


 

 

Undervisningen munder selvfølgelig ud i en form for forestilling, enten en eller flere gange i løbet af perioden. Her er det også muligt, at vi samarbejder på tværs af holdene eller måske endda sammen med nogle andre hold, fx fra billedskolen eller nogle af eleverne i musikskolen.
 


 

Undervisningsforløbet består af 30 ugers undervisning á to lektioner.

Undervisningen foregår på Kulturskolen i Billund Centret, Hans Jensensvej 6 c.

Underviser er Linette Hardt Hansen.

 

 

Parløb reklamebureau a/s