Teaterskolen 2019/2020

Kom og vær med på Teaterskolens nye Teaterkoncert-hold, hvor vi arbejder med drama, performance og koreografiske elementer- alt sammen rettet mod en forestilling i slutningen af sæsonen. Denne sæson vil vi arbejde med sange og tekster af Danmarks Kim Larsen som vil ende ud med teaterkoncerten under navnet: Som et strejf af en dråbe.

Første del af forløbet vil fokusere på dramatekniske øvelser med det formål at udvikle og skærpe elevernes dramatiske kunnen. Vi arbejder med forskellige fokuspunkter såsom kropssprog, tale, improvisation, indlevelsesevne og scenisk nærvær. Undervejs udvider vi fokuspunktet og begynder at arbejde med koreografiske elementer og sang og musik, som vi retter mod forestillingen.

Undervisningen tilrettelægges efter eleverne og deres kunnen, og vi arbejder ud fra ønsket om både at udvikle sig scenisk men også personligt. Vi øver os sammen i et sjovt fællesskab, hvor alle får lov til at udvikle sig fagligt, og vi skaber et rum, hvor der både er plads til alvor og leg, og hvor nye venskaber kan opstå.

Hvad du lærer i Teaterskolen kan du have glæde af i mange situationer. Du vil blive mere fri, fx når du skal fremlægge i skolen, og du bliver god til at tage hensyn til andre i et fællesskab, hvor man ser forskellighed som en styrke. Evnen til at tro på sig selv og sine egne ideer bliver også styrket ved de sjove øvelser, vi laver.

Undervisningsforløbet består af 30 ugers undervisning á to lektioner.

Undervisningen foregår i Koncertsalen på Kulturskolen i Billund Centret,

Hans Jensensvej 6 c.

 

Glæd dig til Teaterskoleweekend, hvor alle teaterelever mødes og overnatter.

De ældste elever kommer også på en udflugt i løbet af året.

 

Klik her for at læse om holdene

                              

Parløb reklamebureau a/s