velkommen

Velkommen til Billund Kulturskoles hjemmeside. Kig dig omkring og lad dig inspirere af vores mange tilbud.

God fornøjelse!

 

Rigtig god påske!

Kulturskolens administration er påskelukket i perioden 4.-13. april.

Kulturskolen er lukket ned

Grundet Corona-situationen er Billund Kulturskole lukket ned i perioden indtil og med søndag 10. maj. I den periode tilbydes der alternetive undervisningstiltag i tilfælde, hvor det er muligt og giver mening.

Administrationen fortsætter i perioden via hjemmearbejde, og det er muligt at få kontakt via mail og telefon i vanligt omfang.

I samme periode er det ikke muligt at få adgang til Kulturskolens lokaler i Billund Centret, Musikcentralen og på Gl. Nordre Skole.

Tilmelding - sæson 2019/20

Tilmelding og gentilmelding til til sæson 2019/20 er stadig åben.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

 

Flere børnehold i 2019/20

Vi har på det seneste oplevet større efterspørgsel på musik-børnehold, så derfor udbyder vi nu tilbud for de små i flere byer. 

Se mere om:

MaxiMus for de 3-5 årige

MusikRaketten for 0.-2. klasse

MusikKarrusellen for 3.-6. klasse

 

 

vil du gerne starte til musik? - så se her

Som noget nyt kan du fra denne sæson gå i Musikklubberne. Her spiller I sammen og for hinanden, laver sjove quizzer og opgaver og har det forrygende sjovt sammen. Dette er et nyt og tilgængeligt alternativ for begyndere, der gerne vil prøve kræfter med musikken.

 

Musik i flere byer

I Sæson 2019/20 tilbyder Kulturskolen også klaver- og guitar-undervisning i Sdr. Omme og Hejnsvig. Noget af undervisningen foregår i skoletiden, se mere om denne ordning her.

Parløb reklamebureau a/s