Den åbne skole

I forbindelse med folkeskolereformen oprettede Billund Kulturskole fra sæson 2014/15 Skolekulturnetværket, som består af repræsentanter fra alle skoler i Billund Kommune samt et antal lærere fra Kulturskolen. Her på siden kan man klikke sig videre til yderligere info om skolekulturnetværket og de aktiviteter, der har været eller er i gang i skoleåret 2016/17.

 

 

 

 

 

 

Fra 2014 - 2017 koordinerer Kulturskolen desuden danseforløb i kommunens skoler  under Dansefyrtårn Trekanten. Læs også mere om dette spændende projekt.

I skoleåret 2015/16 indledte Kulturskolen et samarbejde med Det Kgl. Teaters børneballetkompagni Kompagni B. Herunder et projekt, der hedder Ballet på Skoleskemaet. Dette samarbejde kan man her fra siden også læse mere om.

Skolekulturnetværket

Læs mere her


 

Kataloget

I kataloget kan man finde tilbud for kommende skoleår. Her kan skolerne planlægge de kortere eller længere forløb, der er relevante.

Husk, at den gode idé er meget velkommen. Den er et godt udgangspunkt for at udvikle nye forløb til gavn for både Kulturskole og skole.

Læs kataloget her

 

Dansefyrtårn trekanten

Læs mere her

 

Det kgl teater

Læs mere her

 

CreaScop A/S